Fa'aaogaina le touchpad

O le mataupu faavae o le faʻaaogaina carbon adsorption

Matou te faʻamaoni ma manumalo-manumalo e avea ma taʻiala faʻatino, ma faʻatautaia pisinisi uma ma le faʻatonuina ma le faʻaeteete.

1. Faʻalagolago i lona lava fausaga pore

Fa'agaoioia carbon o se ituaiga o microcrystalline mea carbon lea e masani lava ona faia i mea carbonaceous ma foliga uliuli, atiina ae totonu fausaga pore, vaega faapitoa luga tele ma malosi adsorption capacity.Activated carbon mea e tele naua le vaaia micro pores, 1 g activated carbon mea micro pores, o le a faalauteleina pe a uma le vaega i luga e mafai ona oʻo atu i le 800-1500 sikuea mita, o le faʻaaogaina o.O lona uiga, o le vaega pito i luga o le pores i totonu o se vaega kaponi faʻagaoioia le tele o se fatu araisa e mafai ona avea ma tele o se potu malolo. O nei ua sili ona atiaʻe, e pei o le fausaga o pore capillary tagata, ina ia mafai ona faʻagaoioia carbon se faatinoga adsorption lelei.

xdf

Activated Carbon Adsorption o le gaioiga lea o le fa'aputuina o se kesi po'o se vai i luga o le pito i luga o le kaponi fa'agaoioia, o se mea mautu.O lenei faiga e faʻaaogaina e aveese ai mea leaga eseese mai vai, ea, ma alia kasa.

2. Le malosi o le adsorption i le va o molelaʻau

Ua lauiloa foi o le "van der Waals kalave" .E ui lava o le saoasaoa o le gaioiga mole e aafia i le vevela ma meafaitino, e masani lava ona gaoioi i totonu o le microenvironment.activated carbon ona o le felagolagomai i le va o mole, pe a faʻagaoioia se mole mole carbon pu i totonu puʻeina. i totonu o le activated carbon inner pore, ona o le felagolagomai i le va o molelaula, o le a taitai atu i le tele o molelaula e tosina, seia oo ina faatumu le carbon i totonu pore.

Activated carbon adsorption mataupu faavae: Fausia i totonu o le vaega pito i luga faapaleniina o le faʻatonuga luga, ona faʻaogaina lea o le eleelea o mea faʻalaʻau i mea faʻamalosi kaponi, o le amataga maualuga o le adsorption aafiaga.Ae i le aluga o taimi, o le a faʻavaivaia le malosi o le carbon adsorption i tikeri eseese, o le a faʻaitiitia foi le aafiaga adsorption.O le kaponi fa'agaoioi e tatau ona fa'amama masani pe sui.


Taimi meli: Mati-10-2022